Dračí štít je tu!

15.7.2017

Ahoj všichni!

Čas běží jako splašený a jsou tady prázdniny. Od poslední novinky nám už uplynul nějaký ten pátek. To však neznamená, že bychom se flákali. Právě naopak! Bylo toho tolik, že prostě nebyl čas updatovat. Doufáme, že teď už to bude jenom lepší.

Takže pojďme na to a zkusme shrnout pár novinek za poslední dobu :

– Pravidla – Udělali jsme další úpravy alchymisty. Nově je jasněji určeno, co alchymista umí a co ne. Už nedokáže vyrobit předměty, které by zvládly sesílat kouzelnická kouzla. Snažíme se o to, aby si každé povolání udrželo svou jedinečnost. Na druhou stranu jsme alchymistu vybavili dalšími znalostmi mechaniky, jedů a trhavin. Navíc (oproti DrD) dokáže většinu základních předmětů vyrobit sám během několika minut. Stává se tak platným členem družiny. Věříme, že se nové nastavení bude líbit! Stejně tak jsme přepracovali kněze a víru tak, aby byla snáze uchopitelná jak hráči tak vypravěčem..

Víme také, že máme zpoždění šesti týdnů oproti plánu. I když se snažíme jak to jde, doháníme to jen velmi těžce. Zmiňujeme to proto, že pořád myslíme na ty, kteří se nabídli k testům. Tímto posílám pozdravy do Třince a všem ostatním. Děkujeme moc za Vaší trpělivost.

– Komunita – Představili jsme Hlídku na táboře Škola Hrdinů Všem účastníkům jsme navíc dali šanci zasoutěžit si o pravidla. Zároveň jsme několika vouchery podpořili fantasy bitvu Helmův žleb – Helmáč

– Podpora – Chceme poděkovat několika vzácným lidem, za to že Hlídku podpořili. Díky tomu už máme pohromadě všechnu grafiku a ilustrace pravidel!! Teď dáváme dohromady prostředky na sazbu a tisk samotný. Přeci jen, termín už je na spadnutí.
Nově proto zdobí Síň slávy tato jména mecenášů Hlídky : Zdenek “Thezechiel” Bartek, David “Fao” Schnitta, Jan “Stargazer” Polster, Vojtěch “Shima” Šimorda, Ondřej “Drik” Frömmer, Richard Böhm, Marcel Legindi, Adam Kowalczyk a Tomáš “Mytthoss” Rybáček. Ještě jednou moc děkujeme!!!

– Srazy – Už příští týden bude šance pokecat o Hlídce na největším festivalu nepočítačovách her u nás – Gamecon + Parcon 2017 Akce se bude konat v Pardubicích. Pokud tam budete, určo se v pátek odpoledne objevte!

– Promo – Všem, kteří mají rádi pěkné fantasy obrázky dnes představujeme další wallpaper Hlídky. Nově je na něm postava s Dračím štítem. Koncem prázdnin se o něm dovíte víc, takže si jej zapamatujte. Může pro vás být víc než zajímavý!! Děkujeme Ondřej Hrdina Illustration za tenhle skvost a Michalovi Ondrouškovi za pomoc s úpravami.

Mějte skvělý večer
Team Dračí Hlídky